Lokale forhandlere, der dækker
hele Danmark

Hvidt og Frit blev stiftet i 2005 og er ejet af forhandlerne. Det er en frivillig indkøbskæde, der består af selvstændige og lokalt forankrede forhandlere fordelt over hele Danmark.

For vores kunder betyder det, at Hvidt og Frit er landsdækkende, at de, uanset om de befinder sig i Nordjylland, på Fyn, i Roskilde, i Neksø eller endda i Nuuk, kan få den bedste rådgivning inden for hårde hvidevare, som branchen kan tilbyde.

Hvidt og Frit er ikke en del af en kapitalkæde. Filosofien bag kæden er, at vi skal værne om den lokale forhandler og især den gode service, der har kundens behov i fokus.

I 2019 indgik Hvidt og Frit et indkøbssamarbejde med svenske Elon Group, der giver fordelagtige indkøbsmuligheder, og som i sidste ende gavner Hvidt og Frits kunder.

Elon Group er Sveriges førende forhandler af produkter til hjemmet, og udgør sammen med islandske Heimilistæki, norske Euronics, finske Veikon Kone og Hvidt og Frit, Nordens største indkøbssammenslutning og butiksnetværk med 470 butikker. Du kan læse mere om samarbejdet her.

Hvidt og Frit Kædekontoret holder til i Ballerup, hvor vi har kontor i WTC-centeret.

Selvstændige forhandlere i frivilligt indkøbssamarbejde

Det er et vigtigt aspekt af Hvidt og Frit kæden, at vores forhandlere er selvstændige og lokalt forankrede. For vores kunder betyder det, at de møder forhandlere, der kender lokalsamfundet og kan tilbyde den bedste service i forhold til levering og montering af hårde hvidevare.

Det betyder også, at hver enkelt forhandler selv sætter sit sortiment og sine priser, og at du derfor skal være opmærksom på, at priserne du finder her på hjemmesiden, ikke nødvendigvis er de samme, som du finder ude i din lokale butik eller på din forhandlers egen hjemmeside.

Både priser og varesortiment varierer fra forhandler til forhandler, i butikkerne og på vores medlemmers webshops.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale forhandler og få markedets bedste råd og vejledning. Find din lokale ekspert inden for hårde hvidevarer her.

 

Faglig stolthed –
Dine behov i fokus

Vores ambition er, at du går fra vores butikker med lige det produkt, du søgte efter. Derfor har alle Hvidt og Frits forhandlere fokus på den højeste kvalitet og tilbyder kun de bedste mærker som Miele, Siemens, Bosch, AEG osv. Du kan finde en lang række hårde hvidevareprodukter af den bedste kvalitet her på siden. Så, om du søger en ny vaskemaskine eller tørretumbler, et nyt køle-/fryseskab eller en kogeplade, kan du se vores udvalg her.

Tilsammen har vores forhandlere mange års erfaring med salg af hårde hvidevarer, og tilbyder derfor deres kunder den bedste service på markedet. Hvidt og Frits forhandleres høje faglige ekspertise inden for hårde hvidevarer sikrer dig det bedste produkt til lige netop dit behov.

Det er vores fælles mission at give dig et godt tilbud, et stort udvalg og en god service. Har du brug for det, sørger vores forhandlere derfor også for levering og montering af dine hvidevarer. Du kan finde din lokale hårde hvidevare-forhandler under Find Forhandler.

 

Samarbejdspartner for både den private og den professionelle kunde

I Hvidt og Frit vil vi gerne servicere både vores privatkunder og vores professionelle kunder bedst muligt.

Hvis du kontakter os i privat øjemed, står vi til din rådighed, hvad enten du søger vejledning i forhold til indbygningsprodukter til dit nye køkken eller i forhold til bedst mulig udnyttelse af plads i det lille lejlighedskøkken, hvis du ønsker yderligere information om de mest miljørigtige hårde hvidevare eller de mest energibesparende produkter til dit sommerhus.

Hvidt og Frits forhandlere har et dybtgående kendskab til de mange professionelle løsninger inden for hårde hvidevarer, der er på markedet. Vores kunder spænder bredt, og har du brug for sparring i forhold til hvidevarer i din boligforening eller til et nyt byggeprojekt eller lignende, står vores medarbejdere klar med deres faglige kompetencer. Du finder din nærmest sparringspartner inden for hårde hvidevare her.

 

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1